Gratis second opinion kanaal voor werkgevers

Expertise Instituut heeft een landelijk dekkende basisoplossing gelanceerd waarmee werkgevers kosteloos kunnen voldoen aan het recht op een onafhankelijke second opinion voor de werknemer zoals genoemd in de nieuwe Arbowet.

Voor arbodiensten, werkgevers en verzuimintermediairs heeft Expertise Instituut het mogelijk gemaakt om de second opinion verplichting te verzekeren middels een gratis basiscontract. Het gratis basiscontract kan direct afgesloten worden bij Expertise Instituut of bij een verzuimverzekeraar. Bij het afsluiten van het basiscontract wordt er niet alleen volledig voldaan aan de nieuwe Arbowet maar ook aan een klachtenreglement welke aanvaardbaar is voor de ondernemingsvertegenwoordiging. Expertise Instituut is niet voor niets opgenomen op het arboportaal van het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid als onafhankelijke provider van de second opinion verplichting.

Stappenplan afsluiten basiscontract

Bent u geïnteresseerd in een gratis basiscontract met Expertise Instituut dan kunt u onderstaande stappen volgen voor het afsluiten hiervan:

  1. U ondertekent online een gratis basisovereenkomst met Expertise Instituut voor de invulling van de second opinion verplichting. Expertise Instituut beschikt over tientallen bedrijfsartsen door het hele land en een dekkend netwerk aan spreekuurlocaties.
  2. Na ondertekening van het contract ontvangt u een login tot een beveiligd verwijzingsportaal waarin u alle verwijzingen naar Expertise Instituut kunt inzien en monitoren.
  3. Wij gaan voor u aan de slag. Expertise Instituut werkt veilig, snel en betrouwbaar, voldoet volledig aan de AVG, is erkend gemachtigde van het UWV en staat vermeld op het arboportaal.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de inrichting van een gratis basiskanaal second opinion of direct een second opinion aanvragen, neem dan direct contact met ons op.