Expertise Instituut

Expertise Instituut_2

Advocatenkantoren

Advocatenkantoren

In bestuurs- en civielrechtelijke procedures over arbeidsongeschiktheid of bij letselschade heeft u ter ondersteuning van uw dossier in voorkomende gevallen een arbeidsmedische second opinion of contra-expertise nodig om de juiste mate van arbeidsongeschiktheid vast te stellen. Expertise Instituut helpt u.
Lees meer

Verzekeringsmaatschappijen

Verzekeringmaatschappijen

Expertise Instituut biedt inkomens- en rechtsbijstandverzekeraars verzekeringsgeneeskundige expertise bij arbeidsongeschiktheid en letselschade. U kunt daarbij denken aan second opinions en contra-expertises door verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en psychiaters. Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen.
Lees meer

Arbodiensten

Arbodiensten

Per 1 juli 2017 is de Arbowet veranderd. Een van de meest opvallende wijzigingen is dat een werknemer het recht heeft om een second opinion te raadplegen indien hij gerede twijfels heeft over het advies van de primaire bedrijfsarts. Expertise Instituut levert deze expertise en staat vermeld op het arboportaal van het ministerie SZW.
Lees meer

Het Expertise Instituut is de medische expertisepartner van een groot aantal advocatenkantoren, zakelijke partners zoals arbodiensten en verzuimdienstverleners en inkomens- en rechtsbijstandverzekeraars in Nederland. Wij leveren arbeidsmedische en verzekeringsgeneeskundige expertise bij arbeidsongeschiktheid en letselschade.

Een van onze partners worden?

Heeft u interesse in samenwerking met ons? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of dien een aanvraag in via het aanmeldformulier.