Expertise Instituut

Expertise Instituut_2
DIENSTVERLENING WERKNEMERS

Niet eens met de beslissing van het UWV, wat nu?

Krijg juridische hulp

U kunt bezwaar instellen bij het UWV indien u zich niet kunt vinden in de beslissing van het UWV. Als u hierbij behoefte hebt aan juridische ondersteuning, kunnen wij u doorverwijzen naar een gespecialiseerd advocatenkantoor dat u hierin zal begeleiden. Zij zullen zeer uitgebreid dossieronderzoek doen om te kijken of het UWV zich aan de wet, beleidsregels en jurisprudentie heeft gehouden.

Vraag een second opinion aan

Naast juridische ondersteuning is het bijna altijd verstandig om een contra-expertise (second opinion) te laten verrichten door onze onafhankelijke verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen. Een dergelijke contra-expertise zal uw kansen in de bezwaarprocedure aanzienlijk vergroten.

Mocht uw bezwaar ongegrond verklaard zijn, dan kunnen wij u ook altijd in beroep bijstaan.

Kosten & vergoedingen

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Vaak is het mogelijk om een en ander gefinancierd te krijgen via uw rechtsbijstandsverzekeraar. Het is ook een optie om juridische bijstand te krijgen van een pro-deo advocaat (toevoeging). Daarnaast vergoeden veel gemeenten de arbeidsmedische contra-expertise vanuit de bijzondere bijstand. Het is kortom goed mogelijk dat wij u kunnen helpen zonder hoge kosten.

Contact

Als u het contactformulier op deze pagina invult, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op voor een vrijblijvende bespreking van uw zaak.

Neem contact op

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ontvang direct hulp
Laat uw gegevens achter zodat we vandaag nog kunnen starten.